Corné van Kessel rijdt vanaf januari voor Deschacht-Hens-Maes

Corné van Kessel is van de straat. De 31-jarige Nederlander rijdt vanaf 1 januari voor de crossploeg Deschacht-Hens-Maes van vader Guido en zoon Bart Verschueren. De in België wonende Van Kessel tekende een contract voor twee jaar.

Hugo Coorevits

De Nederlander kreeg geen verlenging bij Intermarché – Wanty Gobert, waar hij voornamelijk ingedeeld was in de crossploeg van Tormans CX. “Ik ben blij dat ik naar dit jonge, ambitieuze team kan. Met de kansen die ik er krijg hoop ik me te kunnen mengen in de internationale top-vijf. Het viel me alvast op hoeveel aandacht er wordt besteed aan de communicatie en samenwerking onder renners en de staff.”

Van Kessel had door een sleutelbeenbreuk een valse start van het veldritseizoen. Vrijdag zit hij eindelijk opnieuw in de Jaarmarktcross in Niel opnieuw in het veld. Vanaf 1 januari dan maakt hij in Baal zijn debuut voor zijn nieuwe werkgever. Precies in de thuishaven van het Team Deschacht-Hens-Maes waar in principe Tom Meeusen verdwijnt. Ook hij staat voor het eerst sinds Woerden opnieuw op de inschrijvingslijst voor de tweede proef van de Telenet Superprestige in Niel van 11 november.

 

Aangeboden door onze partners