Stijn Stijnen is Brugs publiek niet vergeten en heeft mooi gebaar in petto voor Club-fans tijdens bekermatch: “De drank is van mij, negentig minuten lang”

Jaren was Stijn Stijnen de vaste doelman van Club Brugge. Vanavond kijkt hij als coach van Patro Eisden zijn ex-club nog eens in de ogen. Stijnen kondigde vooraf al aan dat hij iets speciaals in petto had voor de Brugse fans. De voormalige doelman trakteert de uitsupporters op gratis drank, als bedankje voor de steun die hij al die jaren kreeg bij Club.

Jens Jacobs

Het afscheid van Stijn Stijnen bij Club Brugge is er eentje om snel te vergeten. Toch heeft de huidige coach van Patro Eisden niets dan mooie herinneringen aan zijn tijd bij blauw-zwart. Vooral de Brugse fans zijn hem bijgebleven. Om hen te bedanken voor al de steun die hij van het Brugse publiek kreeg, heeft de coach een knap gebaar in petto voor de fans die zijn afgezakt naar Maasmechelen voor de bekerwedstrijd tegen Patro Eisden

“Ons afscheid was geen droomscenario en dat spijt me enorm. Vandaag wil ik jullie dan ook bedanken voor de onvoorwaardelijke steun die ik heb mogen ervaren tijdens mijn prachtige jaren bij Club. Bedankt! De drank is van mij, negentig minuten lang.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

©  RR

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten