Tweede seizoen van ‘Fair trade’ is in aantocht

Het tweede seizoen van ‘Fair trade’, de Vlaamse misdaadreeks met Ella June Henrard (29) en Peter Van Den Begin (58) in de hoofdrollen, verschijnt in februari 2023 op Streamz. Dat schrijft de Amerikaanse mediawebsite Deadline.

Tom Vets

Dat een Amerikaanse site nieuws over een Vlaamse reeks brengt, is niet toevallig. De serie wordt immers ook internationaal verdeeld onder de titel Fair trade: the road back. Er is sprake van zes nieuwe afleveringen.

Het eerste seizoen deed het erg goed op Streamz, en werd in Vlaanderen zelfs meer opgevraagd dan toenmalige internationale hits als Mare of Easttown en The undoing. In Nederland zullen de afleveringen via Amazon Prime Video al in december verschijnen. Streamingdiensten in Duitsland en Oostenrijk hebben intussen ook de rechten van het eerste seizoen gekocht.

In het tweede seizoen van ‘Fair trade’ speelt Kevin Janssens (rechts) niet meer mee. Ella June Henrard tekent wel opnieuw present. ©  Streamz

De nieuwe reeks speelt zich drie jaar na de gebeurtenissen in het eerste seizoen af. Rechercheur Robin de Rover (Ella June Henrard) en drugscrimineel Patrick Paternoster (Peter Van Den Begin) slaan de handen in elkaar om de moordenaar te vinden van de corrupte politieman Walter Wilson (Kevin Janssens). Er zijn ook rollen voor Peter Thyssen en Sven de Ridder, en de Oekraïense actrices Kseniya Mishina en Polina Vasylina.

Aangeboden door onze partners