‘Boom shack a lack’: Patje Krimson en Loredana zetten ‘t Kuipke op stelten op derde dag Zesdaagse

©  fvv

Gent -

De sfeer op het middenplein van ’t Kuipke bereikte donderdagavond een hoogtepunt door het optreden van Patje Krimson en Loredana. Samen brachten ze Gent even terug naar de jaren ‘90. Nostalgie ten top, dat het jonge publiek duidelijk smaakte.

Simon Dekaezemaker

LEES OOK. Gents gouden tandemduo krijgt afscheid in stijl in ’t Kuipke: “We hebben grenzen verlegd voor g-sporters, dat is het belangrijkste”

Put your hands up and clap. Patje Krimson in the house.” In zijn gekende stijl zweepte de Limburgse dj het middenplein in ’t Kuipke op. Samen met zijn Loredana brachten ze tijdens de pauze van de derde dag van de Zesdaagse enkele hits van Krimson’s groep 2 Fabiola: Freak Out en Lift U Up.

En ‘Boom shack a lack, 2 puppets in a flack’ het publiek ging in volle extase. Ze zongen luidkeels mee en zwaaiden wild. Pinten vlogen in de lucht en sommigen mensen in het publiek konden hun kleren zelfs niet aanhouden. Een uitgelaten sfeertje dat de toon zette voor de rest van de avond.

©  fvv

©  fvv

Baanrecord

De komst van Patje Krimson was een verrassing. Enkel Loredana was aangekondigd om na Garry Hagger en Gunther Neefs het publiek op te zwepen tijdens de pauze. Voor Krimson het parket opkwam, zette Loredana de toon door de zomerhit van 2014 te brengen: She’s after my piano.

Naast het muzikaal entertainment zorgden de renners vooral sportief ook voor spektakel. Robbe Ghys en Lindsay De Vylder braken hun eigen baanrecord en kregen bloemen van de badeend van X2O. Daarmee bevestigden ze hun reputatie als topfavorieten voor de eindzege deze Zesdaagse.

LEES OOK. Parket ziet af na eerste avond Zesdaagse, maar dankzij Nico (52) vlammen renners weer: “Elke centimeter van de piste ging door mijn handen”

©  fvv

©  fvv

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten