Zegereeks Bree-Beek ten einde door nederlaag tegen Weerstand Koersel

Weerstand Koersel - Bree-Beek

De wedstrijd tussen Weerstand Koersel en het bezoekende Bree-Beek is in 3-1 geëindigd. Het resultaat betekent voor Bree-Beek dat een reeks van vijf aaneengesloten overwinningen in de eerste provinciale Limburg ten einde kwam.

Bron: RBFA app

De uitploeg nam de leiding net voor de rust toen Vic Geys scoorde. Vier minuten later voerde Koersel de voorsprong op toen Geys nog een keer de doelman passeerde. Direct na de rust scoorde Bob Putzeys en vergrootte zo de voorsprong van Koersel. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Ferre Joosten namens Bree. Maar Bree was niet in staat om meer te scoren, dat bracht de uiteindelijke score op 3-1. Bree’s Anton De Ceulaer kreeg een gele kaart in de 63ste minuut.

Koersel heeft drie overwinningen en twee nederlagen in de laatste vijf wedstrijden, terwijl Bree vier overwinningen en één nederlaag heeft.

Beide teams spelen op zaterdag 26 november hun volgende competitiewedstrijd. Weerstand Koersel speelt om 20:30 uur thuis tegen KFC Helson. Bree-Beek neemt het om 21:00 uur thuis op tegen KVV Zepperen-Brustem.

Dit is een automatisch samengesteld artikel.

 

Wat vind je van dit artikel?

Goed

Kan beter

 
Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten