Herk-de-Stad FC wint duel met KFC Helson

KFC Helson - Herk-de-Stad FC

Herk-de-Stad FC heeft zaterdag het uitduel met KFC Helson gewonnen. De wedstrijd in de eerste provinciale Limburg eindigde in 1-3.

Bron: RBFA app

Helson’s Steffe Creyns kreeg een gele kaart in de 31ste minuut. De wedstrijd ging in de beginfase gelijk op. Herk nam de leiding in de 39ste minuut via Stef Motmans. Herk’s Matthias Odeurs kreeg een gele kaart in de 44ste minuut. Herk’s Vincent Peeters kreeg een gele kaart in de 53ste minuut. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Odeurs en vergrootte de voorsprong. Herk’s Stijn Coeckelberghs kreeg een gele kaart in de 59ste minuut. Herk’s Wannes Claes kreeg een gele kaart in de 59ste minuut. Helson’s Jarrit Agten kreeg een gele kaart in de 60ste minuut. Odeurs scoorde nog een keer in de 68ste minuut. Giovanni Sblendorio milderde de achterstand van Helson in de 79ste minuut. Maar Helson was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd, dat bracht de uiteindelijke score op 3-1.

Helson heeft twee overwinningen, één gelijkspel twee nederlagen in de laatste vijf wedstrijden, terwijl Herk drie overwinningen en twee nederlagen heeft.

Beide teams spelen op zaterdag 26 november hun volgende competitiewedstrijd. KFC Helson zal om 20:30 uur uit tegen Weerstand Koersel spelen. Herk-de-Stad FC neemt het om 15:30 uur thuis op tegen Juve Hasselt.

Dit is een automatisch samengesteld artikel.

 

Wat vind je van dit artikel?

Goed

Kan beter

 
Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten