Juve Hasselt dieper in de problemen na verlies tegen FC Eksel

Juve Hasselt - FC Eksel

Juve Hasselt is er ook niet in geslaagd om te winnen van FC Eksel. De wedstrijd eindigde in 1-4. Dit is voor Juve Hasselt al de achtste wedstrijd op rij zonder overwinning in de eerste provinciale Limburg.

Bron: RBFA app

Het bezoekende team nam meteen de leiding toen Thomas Beyen in de eerste minuut al scoorde. Juve Hasselt’s Pieter-Jan Maes kreeg een gele kaart in de 33ste minuut. Juve Hasselt’s Toon Knuts kreeg een gele kaart in de 44ste minuut. Eksel’s Maxx Ulenaers kreeg een gele kaart in de 52ste minuut. Direct na de rust vond Jarni Swinnen het net en maakte gelijk voor Juve Hasselt. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Dries Bertrands en bracht Eksel aan de leiding. Juve Hasselt’s Michiel Decatte kreeg een gele kaart in de 66ste minuut. Denis Masumbuko Kalala vergrootte in de 68ste minuut de marge voor Eksel. Eksel’s Yannick Goven kreeg een gele kaart in de 69ste minuut. De uiteindelijke 4-1 voor Eksel werd in de 90ste minuut gemaakt door Bram Bertrands.

Juve Hasselt heeft twee gelijke spelen drie nederlagen in de laatste vijf wedstrijden, terwijl Eksel drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft.

De volgende wedstrijd van Juve Hasselt is op zaterdag 26 november om 15:30 uur uit tegen Herk-de-Stad FC. FC Eksel speelt op dezelfde dag om 20:30 uur thuis tegen Torpedo Hasselt.

Dit is een automatisch samengesteld artikel.

 

Wat vind je van dit artikel?

Goed

Kan beter

 
Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten