Bouchez haalt opnieuw hard uit naar eigen regering: “Geen enkel akkoord over kernenergie, slechtste begroting van Europa...”

©  BELGA

MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez haalt zondag op Twitter opnieuw hard uit naar de federale regering, waar zijn partij deel van uitmaakt. De ministers die worden geviseerd, kiezen ervoor om niet te reageren.

gjsBron: BELGA

“De realiteit: geen enkel akkoord over kernenergie, slechtste begroting van Europa, geen enkel antwoord op het feit dat een OCAD-gevaarlijke vrij wordt gelaten en direct erna een politieman doodt”, foetert Bouchez op Twitter.

(lees verder onder de tweet)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Het komt hem op verbaasde reacties te staan van de oppositie, maar ook van coalitiegenoten. “Die nieuwe woordvoerder van de oppositie is echt sterk”, zegt staatssecretaris Thomas Dermine (PS), eveneens op het sociale netwerk.

De ministers die Bouchez rechtstreeks of onrechtstreeks aanvalt in zijn tweet, kiezen er zondagavond voor om niet te reageren.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten