KVV Zepperen-Brustem wint thuis van KFC Park Houthalen

KVV Zepperen-Brustem - KFC Park Houthalen

KVV Zepperen-Brustem heeft uiteindelijk drie doelpunten tegen KFC Park Houthalen gemaakt in de thuiswedstrijd in de eerste provinciale Limburg op zondag. De wedstrijd eindigde in 3-2.

Bron: RBFA app

Het bezoekende team nam meteen de leiding toen Livio Olivieri na slechts twee minuten scoorde. Zepperen-Brustem maakte vroeg in de wedstrijd gelijk toen Eddy-Tim Verjans scoorde in de 15de minuut. De uitploeg nam opnieuw de leiding toen Timmy Bieniek scoorde in de 37ste minuut. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Niel Bourguignon en maakte gelijk voor Zepperen-Brustem. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Jens Lowies en verzekerde de overwinning. Lowies voltooide zo Zepperen-Brustem’s comeback, dat bracht de uiteindelijke score op 3-2. Park Houthalen’s Huseyin Bilican kreeg een gele kaart in de 61ste minuut. Zepperen-Brustem’s Giel Deferm kreeg een gele kaart in de 66ste minuut. Het resultaat betekent dat KVV Zepperen-Brustem ongeslagen blijft dit seizoen na punten te hebben behaald in twaalf wedstrijden op rij.

Zepperen-Brustem heeft vier overwinningen en één gelijkspel in de laatste vijf wedstrijden, terwijl Park Houthalen twee overwinningen en drie nederlagen heeft. Dit was de tweede overwinning met één doelpunt verschil van KVV Zepperen-Brustem dit seizoen. De nederlaag was ook KFC Park Houthalen’s vierde nederlaag met één doelpunt verschil.

Op zaterdag 26 november start om 21:00 uur een uitwedstrijd voor KVV Zepperen-Brustem tegen Bree-Beek. KFC Park Houthalen speelt op dezelfde dag om 20:30 uur thuis tegen SV Herkol.

Dit is een automatisch samengesteld artikel.

 

Wat vind je van dit artikel?

Goed

Kan beter

 
Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten