Biden viert tachtigste verjaardag met brunch in familiekring

©  AFP

De Amerikaanse president Joe Biden heeft zondag zijn tachtigste verjaardag gevierd met een brunch in familiekring. Het feestmaal was volgens televisiezender CNN georganiseerd door zijn vrouw Jill.

Bron: BELGA

Jill Biden tweette een foto van de brunch, en schreef daarbij: “Een perfect verjaardagsfeest gevuld met zo veel liefde – en Joes favoriete kokoscake!”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Ze postte ook twee foto’s waarop ze danst met haar man: “Er is niemand met wie ik liever zou dansen dan jou. Gelukkige verjaardag, Joe! Ik hou van jou.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Er kwam geen officiële communicatie over de verjaardag van Biden. Hij is de eerste Amerikaanse president die in het Witte Huis tachtig kaarsjes mag uitblazen, maar zijn entourage lijkt er niet echt happig op te zijn om de aandacht op zijn leeftijd te vestigen.

Biden, een Democraat, overweegt om zich opnieuw kandidaat te stellen voor het presidentschap en wil begin volgend jaar beslissen. Er gaan echter stemmen op in de Democratische Partij om de weg vrij te maken voor politici van een jongere generatie.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten