FCS Mariekerke-Branst speelt thuis gelijk tegen KBSK Retie

FCS Mariekerke-Branst - KBSK Retie

FCS Mariekerke-Branst en KBSK Retie hebben zondag de punten gedeeld in de eerste provinciale Antwerpen. Het duel eindigde in 2-2.

Bron: RBFA app

Mariekerke-Branst’s Gilles Sallaets kreeg een gele kaart in de 20ste minuut. Retie’s Sander Broeckx kreeg een gele kaart in de 29ste minuut. De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Ilias El Yazidi zich gelden toen hij scoorde en Mariekerke-Branst de leiding bezorgde. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Conor Ludo Laerenbergh en vergrootte de marge. Senne Dierckx passeerde drie minuten later de doelman en poetste iets van de achterstand weg en maakte de 2-1 voor Retie. Mariekerke-Branst’s Niels Martin kreeg een gele kaart in de 67ste minuut. Mariekerke-Branst’s Ludo Laerenbergh kreeg een gele kaart in de 71ste minuut. Retie’s Dierckx kreeg een gele kaart in de 83ste minuut. De gelijkmaker voor Retie werd gemaakt door Broeckx.

Mariekerke-Branst heeft twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen in de laatste vijf wedstrijden, terwijl Retie twee overwinningen, twee gelijke spelen en één nederlaag heeft. Dit was het tweede gelijkspel van FCS Mariekerke-Branst dit seizoen.

De volgende wedstrijd voor FCS Mariekerke-Branst is uit tegen KFC Ranst. De teams staan op zondag 4 december om 15:30 uur tegenover elkaar. KBSK Retie neemt het zaterdag 26 november om 20:30 uur uit op tegen Loenhout SK.

Dit is een automatisch samengesteld artikel.

 

Wat vind je van dit artikel?

Goed

Kan beter

 
Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten