Jimmy Frey leeft constant met pijn sinds fietsongeval

Charmezanger Jimmy Frey (83) werd een paar jaar geleden door een fietser omvergereden. Sindsdien leeft hij constant met pijn, vertelt hij deze week in Primo.

pom

In de jaren zeventig scoorde Jimmy Frey de ene Vlaamse hit na de andere: Zo mooi, zo blond en ook Breng die rozen naar Sandra en de meezinger Zaragoza. Op zijn vijftigste kreeg hij kanker, maar hij herstelde.

“Ik heb mezelf altijd goed verzorgd”, zegt hij deze week in Primo. Jimmy Frey ging lopen en fietsen. Een paar jaar geleden werd hij door een andere fietser omvergereden, die vluchtmisdrijf pleegde. Sindsdien volgden talloze operaties. Zo kreeg hij twee nieuwe heupen en één nieuwe knie.

LEES OOK. Ook Jimmy Frey slachtoffer vluchtmisdrijf na aanrijding

Maar zijn rug doet constant pijn. De tweede operatie die dat moest verhelpen, is mislukt. Frey vertelt dat hij vergeetachtig wordt en zeer goed moet oppassen wanneer hij zijn medicatie neemt. Op een bepaald moment overwoog hij te verhuizen naar een woonzorgcentrum, maar een goede vriend raadde hem aan thuis te blijven. Voorlopig laat hij zijn eten aan huis brengen, maar hij hoopt weldra weer zijn eigen potje te kunnen koken.

Aangeboden door onze partners

Lees ook