Netflix-docu prins Harry en Meghan Markle sneller te zien dan verwacht

© ISOPIX

Door het overlijden van Queen Elizabeth II en alle bijhorende commotie rond het nieuwe seizoen van ‘The crown’ besliste Netflix aanvankelijk om de documentaire over de Britse prins Harry (38) en zijn echtgenote Meghan Markle (41) voor geruime tijd uit te stellen. Daar blijkt nu helemaal niets van aan: de documentaire verschijnt zoals gepland op 8 december.

Tom Vets

Netflix is

duidelijk niet onder de indruk van alle heisa die de nieuwe afleveringen van The crown veroorzaken. De populaire fictiereeks moest het onder meer ontgelden omdat er dit seizoen flink wordt ingezoomd op de huwelijksproblemen tussen Charles en prinses Diana, de ouders van Harry. Heel wat Britten vinden de timing van de serie bijzonder ongelukkig, vlak na het overlijden van de Queen.

LEES OOK. Onze reporter keek naar seizoen 5 van ‘The Crown’: “Niet alleen monarchie krijgt knauw, ook serie heeft glans verloren” (+)

Ook waren er geruchten dat Harry en Meghan niet helemaal tevreden waren met de documentaire en dat ze nog sommige beelden aangepast wilden zien. Het is niet bekend of de streamingdienst daarop is ingegaan. De docu zal binnen een dikke twee weken, op donderdag 8 december, beschikbaar zijn op Netflix.

Aangeboden door onze partners

Lees ook