Opslagruimte nodig? Broers Maxime (28) en Henri (24) verhuren boxen van 2 tot 200 vierkante meter

De broers Maxime (links) en Henri verhuren opslagunits van 2 tot 200 vierkante meter. © pdv

Oudenaarde -

Verhuur van boxen in alle maten voor wie even opslagruimte nodig heeft. Dat is het concept van T-Box Selfstorage, het nieuwe bedrijf van de broers Maxime (28) en Henri Vandenabeele (24) uit Oudenaarde.

Paul Darragas

Het nieuwe bedrijf T-Box Selfstorage is gevestigd op de industriezone De Bruwaan 65A in Oudenaarde, achteraan de garage Peugeot. “Met ons bedrijf lanceren we in de regio van Zuid-Oost-Vlaanderen een nieuw concept”, vertelt Henri Vandenabeele, student aan de Vlerick Business School. “Mijn broer Maxime kreeg als vastgoedmakelaar ook veel vraag van klanten die op zoek waren naar een ruimte waar ze tijdelijk spullen konden opslaan. Zo groeide het idee om opslagboxen aan te bieden. In een grote loods hebben we momenteel in een eerste fase 135 units ingericht. We hebben nog ruimte om uit te breiden, maar we gaan nu eerst de kat uit de boom kijken.”

“Eenvoudig concept”

“Het concept is eigenlijk vrij eenvoudig”, licht Henri Vandenabeele verder toe. “We verhuren opslagboxen van 2 tot 200 vierkante meter. Zowel particulieren als professionelen kunnen een box huren voor een maand of voor verschillende jaren. De toepassingen zijn eindeloos. Een opslagruimte kan handig zijn voor mensen die verhuizen en even meubilair moeten kunnen stockeren of voor wie door een uit de hand gelopen hobby thuis plaatsgebrek heeft. Maar ook handelaars kunnen aankloppen om bij ons hun stock op te slaan. Stockage kan op het gelijkvloers of op de verdieping met de goederenlift. Onze selfstorage is voorzien van camerabeveiliging. Een box huren, kan online. Op onze website bereken en kies je de ruimte die je nodig hebt. Betalen doe je ook online. Eenmaal geboekt, kan je meteen naar je box.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten