Lotto-Dstny strikt Duitse neoprof Johannes Adamietz, ook de Argentijn Eduardo Sepulveda heeft getekend

©  www.johannes-adamietz.de

Johannes Adamietz rijdt volgend seizoen voor Lotto-Dstny. De 24-jarige Duitser is een neoprof die op heuvelachtig terrein behoorlijk uit de voeten kan.

Hugo Coorevits

Adamietz zat het afgelopen seizoen bij het continentale Saris Rouvy Sauerland waarvoor onder meer ook de Waregemse tweeling Michiel en Abram Stockman reed. In het nationaal Duitse nationale circuit sprokkelde hij enkele dichte ereprijzen, maar nu zal hij zijn vak voor het eerst professioneel beoefenen. Daarmee zit het Belgische ProTeam aan vijfentwintig renners, waaronder al acht nieuwkomers.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Ook Eduardo Sepulveda heeft al getekend bij Lotto-Dstny. De 31-jarige Argentijn reed afgelopen jaar bij Drone Hopper-Androni Giocattoli, dat om financiële redenen noodgedwongen naar het continentale niveau moet afzakken. Sepulveda is een renner die in de kleine rittenkoersen onder de WorldTour elk jaar wel enkele keren in de top tien van de eindstand belandt. De Zuid-Amerikaan wordt dan de negende aanwinst van de kern van Lotto-Dstny, dat momenteel op een vierdaagse teambuilding in Houffalize.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten