Soe Nsuki wordt de sidekick van Sven de Leijer in ‘Vrede op aarde’

Sven de Leijer neemt een nieuwe jury en een nieuwe sidekick mee naar de Ardennen voor een nieuw seizoen van ‘Vrede op aarde’ 

Het einde van het jaar komt stilaan in zicht, dus trekt Sven de Leijer zoals de traditie het wil naar de Ardennen om er de belangrijkste personen en gebeurtenissen van het jaar te selecteren. Vorig jaar werd hij daarvoor bijgestaan door Siska Schoeters, dit jaar neemt hij comedian Soe Nsuki mee als gastvrouw.

Wout Desmytere

Nsuki is intussen geen onbekende meer voor de VRT-kijker. Naast haar comedyshows is ze immers ook één van de gezichten van Vlaanderen vakantieland en duikt ze regelmatig op in panelshows. Samen met een ‘vakkundige’ jury, die bestaat uit een mix van vertrouwde en nieuwe gezichten, beslissen de twee hosts wie in aanmerking komt voor de ‘Vrede op aarde’-awards.

Die jury wordt voor de zesde keer voorgezeten door Jan Peumans. Andere leden zijn Fatma Taspinar, Aster Nzeyimana, Jeroen Meus, Erik Van Looy, Gloria Monserez, model Hannelore Knuts, Jelle De Beule en Ann Wauters. Meer info over het nieuwe seizoen zal de VRT binnenkort bekendmaken.

Aangeboden door onze partners

Lees ook