Kato verdwijnt uit ‘Familie’: “Tv-toekomst onzeker”

Vrijdagavond is Kato een laatste maal te zien in de VTM-soap ‘Familie’. Haar personage vertrekt op reis naar het buitenland. Zelf stapt ze ook op het vliegtuig.

POMBron: hln

Alix Konadu speelt in de VTM-soap ‘Familie’ de rol van Kato. Vanavond is het de laatste maal dat Kato in ‘Familie’ te zien is. Aan ‘Het Laatste Nieuws’ vertelt Alix Konadu dat haar personage na liefdesperikelen er even uit moet en het vliegtuig neemt voor een buitenlandse reis.

Zelf stapt de actrice vandaag ook op het vliegtuig. Ze zegt dat ze een leegte in haar hoofd moet gaan opvullen. Ze gaat daarvoor naar Ghana, waar ze familie heeft wonen. Haar tv-toekomst noemt Alix onzeker.

LEES OOK. Alix Konadu, de Brusselse die bij de ‘Familie’ komt: “Mijn peter op de set? We zijn zelfs al pint gaan drinken

In oktober vorig jaar vertelde Alix nog in onze krant enthousiast over haar deelname aan ‘Familie’.”Ik sta sinds juni op de set”, vertelde Konadu. “De voorbije maanden leerde ik in de luwte de reeks kennen. Ik was geen Familie-kijker, dus alle personages en verhaallijnen waren nieuw voor mij. Daardoor was ik best overweldigd op mijn eerste draaidag. Het was ineens erg veel om te ontdekken. En de lange werkdagen vallen niet te onderschatten. Het tempo ligt erg hoog. Het is niet dat je in elke scène van de dag moet opdraven, maar soms moet je toch lange tijd aanwezig zijn.”

Aangeboden door onze partners