87-jarige man belandt bij verlaten van eigen oprit met wagen in gracht

Door de klap kantelde de wagen die op de zijkant bleef liggen. © dme

Vleteren -

In de Tempelstraat in Vleteren is vrijdagmorgen een oudere man met zijn wagen in de gracht geëindigd. De brandweer kwam ter plaatse om hem te bevrijden. De man werd voor een medische check-up overgebracht naar het ziekenhuis.

Daron Mertens

Het ongeval gebeurde vrijdag rond 6.30 uur toen een 87-jarige man met zijn wagen in de landelijke Tempelstraat zijn eigen oprit wilde verlaten. Om een onduidelijke reden verloor hij plots de controle over zijn personenwagen en kwam hij links in de gracht terecht. Door de klap kantelde zijn wagen en bleef die op de zijkant liggen.

Er was geen water in de gracht, waardoor er geen gevaar was. De man raakte niet op eigen kracht uit het voertuig. De brandweer, politie en medische hulpdiensten snelden ter plaatse. De brandweer slaagde er wel in om de deur van de man open te krijgen en hem te bevrijden. De man was niet gewond maar leek wel wat verward van de omstandigheden van het ongeval. Voor een medische check-up werd hij overgebracht naar het Jan Yperman Ziekenhuis in Ieper.

Door het ongeval was er even geen verkeer meer mogelijk in de landelijke straat maar dat leverde weinig hinder op.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten