Romelu Lukaku werkt volledige training af en lijkt inzetbaar tegen Marokko

Er viel vandaag alleen maar goed nieuws te rapen bij de Rode Duivels. Alle 26 spelers stonden op het trainingsveld in de loden zon en zijn (bijna) fit. Achter de naam van Romelu Lukaku staat nog wel een vraagtekentje voor de match tegen Marokko, maar de spits werkte vanmiddag alvast de hele trainingssessie af na zijn hamstringblessure. Dat betekent dat hij in de duels gaat, sprint en doortrapt...

Jürgen Geril, Pieter-Jan Calcoen en Bart Lagae

Dat werd ons achteraf bevestigd, want de training van de Duivels was maar 15 minuten open voor de media. Ook in dat eerste kwartier liet Lukaku een erg gretige indruk optekenen. Hij zorgde meteen voor dolle pret toen de spelers in groepjes een bal naar de overkant moesten jongleren. Het ploegje van Big Rom –met onder andere de broers Hazard – snelde als eerste de lijn over, maar er was eerst nog een plezante discussie. Gelukkig waren er genoeg filmploegen die het resultaat konden bevestigen.

Alles wijst er dus op dat Romelu Lukaku’s comeback - als invaller? - in de maak is. De kans is groot dat Roberto Martinez hem zondag op het wedstrijdblad zet zonder dat hij al grote risico’s zal nemen. De Inter-spits speelde de jongste weken amper.

©  BELGA

©  BELGA

©  BELGA

©  BELGA

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten