Negenduust op je vel: kledingmerk laat gratis tattoos zetten voor echte Gentenaars

©  IF

Gent -

Zo zot van Gent dat je dat voor altijd op je lichaam wil laten zetten? Het Gentse kledingmerk Negenduust deelt gratis tattoos uit. Wie er eentje wil, moet wel snel zijn.

Fien Lakiere

Het kledingmerk Negenduust heeft een nieuwe collectie uit, en viert dat met een stunt. “Houdt gij ook evenveel van Gent als wij? Hebt ge altijd een tattoo over Gent gewild? We fixen dat voor u!”, klinkt het.

Iedereen is op 3 december welkom in tattooshop Noir in Onderbergen. Tatoeageartiest NickSkin zal er vanaf 11 uur de hele dag lang gratis ‘Negenduust’-tattoos zetten. De plaatsen zijn beperkt, dus je kunt er maar beter op tijd bij zijn.

Het maakt niet uit of je al je hele leven Gentenaar bent of hier bent ‘blijven hangen’. Dat maakt de nieuwe collectie van het merk duidelijk. “Zijt ge hier geboren? Zijt ge hier nog maar net toegekomen? Hebt ge hier gestudeerd en zijt ge blijven plakken?” Een jaartal op de nieuwe truien en T-shirts toont sinds wanneer je een trotse Gentenaar bent.

Info: Facebookevenement Negenduust

Thomas Beyls van Negenduust heeft er al eentje, en tattoo artist NickSkin zet met plezier ook een Negenduust tattoo bij jou. ©  IF

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten