Deze kandidaten stoten door naar de liveshows van ‘The Voice van Vlaanderen’

De laatste duetten zijn gezongen en de keuzes zijn gemaakt. Veertien kandidaten wisten al een plekje te veroveren in de liveshows van The Voice van Vlaanderen. Coach Laura Tesoro heeft wel nog één plaats over in haar team. Over dat laatste ticket mogen luisteraars van Q-music maandagochtend stemmen.

Al veertien kandidaten trekken met zekerheid naar de liveshows van The Voice van Vlaanderen. Elk team bestaat nog uit drie kandidaten. Zij zullen de teams van Natalia, Koen Wauters, Jan Paternoster en Mathieu Terryn strijden om de hoofdtrofee.

Het team van Natalia bestaat uit de 19-jarige Ruben uit Geraardsbergen, de 24-jarige Louise uit Affligem en de 19-jarige Julot uit Herenthout.

Team Natalia ©  VTM

Het team van Koen Wouters bestaat uit de 38-jarige Johan uit Leopoldsburg, de 21-jarige Rosann uit Sluis en de 21-jarige Louise uit Kluisbergen.

Team Koen ©  VTM

Het team van Jan Paternoster bestaat uit de 16-jarige Marilou uit Schorisse, de 19-jarige Wesley uit Stavele en de 18-jarige Ilaria uit Gent.

Team Jan ©  VTM

Het team van Mathieu Terryn bestaat uit de 21-jarige Kaat uit Bornem, de 28-jarige Evert uit Kalmthout en de 18-jarige Yente uit Erembodegem.

Team Mathieu ©  VTM

Ook de vijfde coach Laura Tesoro stelde een team samen. In elke fase pikte ze kandidaten op die niet werden meegenomen door andere coaches. Die kregen in ‘The Voice Comeback Stage’ op VTM GO een tweede, unieke kans. Haar team bestaat nu uit twee leden: de 23-jarige Néhémie uit Geraardsbergen en de 24-jarige Ashley uit Diepenbeek. Daar komt nog een derde kandidaat bij. En daar mogen luisteraars van Q-music maandag 28 november in de ochtendshow tussen 6 en 9 uur over beslissen. De drie overgebleven kandidaten Tessa (22) uit Welle, Jordy (25) uit Utrecht en Sonny (37) uit Kinrooi zullen het nummer van hun Blind Audition daar opnieuw brengen.

Team Laura  ©  VTM

(sgg)

Aangeraden
Aangeboden door onze partners

Lees ook