Dua Lipa en Mick Jagger samen de studio in

©  REUTERS / AP

Dua Lipa lijkt een nieuwe samenwerking in petto te hebben. Op Instagram deelt de zangeres twee foto’s waarop te zien is dat ze met Rolling Stones-frontman Mick Jagger in de studio zit.

wverBron: De Telegraaf

“Sweeeet week”, schrijft de 27-jarige Britse bij de foto’s. Op één van de plaatjes zitten de twee naast elkaar op de bank, op de andere zijn twee polaroids van hen samen te zien. Die liggen, samen met een Rolling Stones-plectrum, uitgestald op opnameapparatuur.

Lipa en Jagger hebben nog niets officieels gemeld over de samenwerking. Gezien de reacties lijken fans in ieder geval enthousiast te zijn. “Wow, je bent met Mick”, zegt iemand. “Episch!”, reageert iemand anders.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Eerder deze maand ontkende Dua Lipa de geruchten dat zij zou optreden op het WK in Qatar. “Ik zal niet optreden en er zijn ook nooit onderhandelingen of plannen geweest om dat wel te doen”, aldus de 27-jarige zangeres. Dua Lipa is pas van plan Qatar te bezoeken als het land “alle toezeggingen om mensenrechten te verbeteren is nagekomen”.

Aangeboden door onze partners

Lees ook