Bregel Sport nog steeds zonder winst na gelijkspel tegen KSK Meeuwen

Bregel Sport - KSK Meeuwen

De wedstrijd tussen KSK Meeuwen en Bregel Sport is op 3-3 geëindigd, waardoor Bregel voor de zevende keer op rij niet wist te winnen in de eerste provinciale Limburg.

Bron: RBFA app

De thuisploeg nam vroeg in de wedstrijd een voorsprong, toen Eloy Otero Perez scoorde in de 17de minuut. Daarna was het lang wachten op een volgend doelpunt. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Jan-Willem Ceyssens en maakte gelijk voor Meeuwen. Kenny Vermeulen bracht Bregel een voorsprong in de 73ste minuut. William Wilhelmus Niessen maakte gelijk voor Meeuwen in de 78ste minuut. Maar Meeuwen had nog tijd voor een extra doelpunt. Wilhelmus Niessen vond het net opnieuw met vier minuten te spelen. De gelijkmaker voor Bregel werd gemaakt door Ben Peustjens.

Bregel heeft in de laatste vijf wedstrijden twee gelijke spelen gespeeld en drie keer verloren, terwijl Meeuwen twee overwinningen, twee gelijke spelen en één nederlaag heeft. Dit was het derde gelijkspel van Bregel Sport dit seizoen.

In de volgende wedstrijd speelt Bregel Sport op zondag 4 december om 14:30 uur, in een uitwedstrijd, tegen Zonhoven United. KSK Meeuwen neemt het zaterdag 3 december om 20:00 uur thuis op tegen Weerstand Koersel.

DOELPUNTEN: 17' Otero Perez 1-0, 60' Ceyssens 1-1, 73' Vermeulen 2-1, 78' Wilhelmus Niessen 2-2, 86' Wilhelmus Niessen 3-2, 92' Peustjens 3-3.

GELE KAARTEN: 37' Vermeulen (Bregel), 46' Marchal (Bregel).

Dit is een automatisch samengesteld artikel.

 

Wat vind je van dit artikel?

Goed

Kan beter

 
Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten