Hechtel FC dieper in de problemen na gelijkspel tegen Zonhoven United

Zonhoven United - Hechtel FC

Hechtel FC is er ook niet in geslaagd om te winnen van Zonhoven United. Het duel eindigde op 1-1. Dit is voor Hechtel al de zevende wedstrijd op rij zonder overwinning in de eerste provinciale Limburg.

Bron: RBFA app

Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 58ste minuut tot Matisse Emonds scoorde en zo Zonhoven op voorsprong bracht. In de 64ste minuut werd Mathijs Withofs van Zonhoven van het veld gestuurd met een rode kaart. Wesley Vermijl maakte gelijk voor Hechtel in de 79ste minuut.

Zonhoven heeft in de laatste vijf wedstrijden één overwinning behaald, één gelijkspel gespeeld en drie keer verloren, terwijl Hechtel twee gelijke spelen en drie nederlagen heeft. Dit was het tweede gelijkspel van Zonhoven United dit seizoen.

In de volgende wedstrijd speelt Zonhoven United op zondag 4 december om 14:30 uur in eigen huis tegen Bregel Sport. Hechtel FC ontvangt zaterdag 3 december om 19:30 uur Herk-de-Stad FC.

DOELPUNTEN: 58' Emonds 1-0, 79' Vermijl 1-1.

GELE KAARTEN: 34' Wauters (Hechtel), 48' Peters (Zonhoven), 67' Depoorter (Zonhoven), 71' Jacobs (Zonhoven), 73' Schildermans (Hechtel).

RODE KAART: 64' Withofs (Zonhoven).

Dit is een automatisch samengesteld artikel.

 

Wat vind je van dit artikel?

Goed

Kan beter

 
Aangeboden door onze partners