Ouders onder vuur omdat ze hun kind op dienblad laten springen tijdens vlucht: “Onacceptabel”

Ouders onder vuur omdat ze hun kind op dienblad laten springen tijdens vlucht: “Onacceptabel” © Reddit

De ouders van deze kleuter krijgen sinds kort veel kritiek te verduren op sociale media. Een video die een passagier maakte, laat zien hoe het kind een tijdlang op een dienblad mocht springen. Geen pretje voor de man die ervoor zit, al blijft die opvallend rustig onder de omstandigheden.

Bron: Daily Mail

Volgens de maker van het filmpje mocht het kind tijdens de vlucht, in totaal acht uur lang, volledig haar gang gaan. Het leidde tot veel ongenoegen bij de kijkers. “Ik zou me een mislukte ouder voelen als mijn kinderen dit zouden doen”, klonk het onder meer. “Hopelijk is de man op een of andere manier vergoed. De ouders zagen hier vermoedelijk niks verkeerd in. Onacceptabel.” Dat de passagier zo kalm kon blijven in de situatie, deed bij sommigen de wenkbrauwen fronsen. “Waarom laat hij dit gewoon gebeuren? Ik zou er iets op gezegd hebben.”

bekijk ook

Moeder haalt tijdens vlucht uit naar stewardess wanneer ze niet naar toilet mag omdat kind moet overgeven: “We waren aan het landen”

Discussie over ‘kindvrije vluchten’ barst los nadat man video deelt over “horrorvlucht” naast schreeuwende kinderen

Vrouw met handicap moet uit vliegtuig kruipen nadat personeel weigert speciale rolstoel te geven: “Tenzij ze bijbetaalt”

(kmlo)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten