Illegale rave met 3.000 aanwezigen stilgelegd door Nederlandse politie, ook Belgische bezoekers aanwezig

©  EPA-EFE

De Nederlandse politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een illegaal feest in het Nederlandse Ammerzoden, deelgemeente van Maasdriel, stilgelegd. De meeste bezoekers vertrokken al snel nadat de muziek was uitgezet, aldus de politie. Er waren naar verluidt meer dan drieduizend mensen aanwezig.

gjs

De Mobiele Eenheid van de Nederlandse politie kwam ter plaatse naar de loods waar het feest gehouden werd na meerdere meldingen van omwonenden. De politie sloot de afritten van de A2 af om te voorkomen dat er meer feestgangers naar het illegale feest zouden komen. Die afritten werden na het stilleggen, rond 7.45 uur, weer vrijgegeven.

Volgens De Gelderlander waren er ruim 3.000 mensen op het evenement afgekomen, maar de politie houdt het op ruim 1.500 bezoekers. In de omgeving stond het vol auto’s van bezoekers. Wat opviel: er waren ook heel auto’s en busjes met Belgische en Franse nummerplaten aanwezig. De politie heeft geen arrestaties verricht.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

©  EPA-EFE

©  EPA-EFE

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten