Middenstandsverenigingen en gemeente organiseren opnieuw een kraslotenactie

Wim Slaets, voorzitter van de Raad voor Lokale Economie. © Erik Van Eycken

Bonheiden -

Ook dit jaar zetten de lokale handelaars en gemeente Bonheiden een eindejaarsactie op poten. De insteek is zoals steeds om lokaal kopen te promoten, maar je kan er ook waardebonnen en Rijmheidebonnen mee winnen.

In december krijg je bij elke aankoop in één van de deelnemende handelszaken, vanaf een door de handelaar bepaald minimumbedrag, een kraslot. Na het krassen weet je meteen of je gewonnen hebt. Naast de vijftig waardebonnen van 50 euro zijn er ook Rijmheidebonnen te winnen voor in totaal 10.000 euro. (1.000 bonnen van telkens 10 euro).  

 “In totaal hebben we dus 12.500 euro uit te geven, niet mis”, zegt de voorzitter van de Raad voor Lokale Economie Wim Slaets. “De Rijmheidebonnen kunnen onmiddellijk worden gebruikt bij alle handelaars die aan de actie deelnemen, 51 in totaal.” Schepen van Lokale Economie Bart Vanmarcke: “De krasloten hebben sinds vorig jaar de traditionele tombolaloten vervangen en met succes. Vele shoppers vinden het fijn onmiddellijk te kunnen krassen, dat geeft een instant-beleving met kans op fijne beloning.

Bij de waardebonnen van 50 euro ligt het anders. “Deze bonnen kunnen alleen worden gebruikt bij de handelaar waar je de bon wint.”

Heb je een bon gewonnen? Via de #2820koopt-gids vind je alle info van de handelaar.

De eindejaarsactie is een organisatie van de Raad van Lokale Economie met de steun van middenstandsverenigingen ‘De Stieweg’ en ‘Rijmenam Explosief’ en het gemeentebestuur. (evb)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten