Billie Eilish bevestigt geruchten over album en praat voor het eerst over controversiële relatie

©  ISOPIX

Hitsensatie Billie Eilish (20) heeft bevestigd dat ze bezig is met de opnames voor de opvolger van Happier Than Ever, haar als zoete broodjes verkopende album van vorig jaar. Ook heeft ze voor het eerst gepraat over haar relatie met een bekende muzikant.

Tom Vets

Net zoals dat al het geval was bij haar vorige twee albums, slaat ze ook nu weer voor de realisatie van de liedjes de handen in elkaar met haar broer en producer Finneas O’Connell. “Het proces is net begonnen, wat erg spannend is“, laat ze optekenen. De druk is groot. Met haar debuutplaat won ze meteen een Grammy Award voor Album of the Year. Daarna scoorde ze hits met nummers als Everything I Wanted en No Time to Die.

Ook heeft de zangeres voor het eerst officieel bevestigd dat ze een vriend heeft en dat zij degene is die hem heeft versierd. Het gaat om zanger Jesse Rutherford van de Amerikaanse band The Neighbourhood. “Ik ben erin geslaagd iemand te versieren van wie ik dacht dat hij de knapste man op aarde was”, zei ze aan Vanity Fair.

De relatie zorgt voor controverse: tussen de twee gaapt een leeftijdsverschil van elf jaar. Volgens Eilish geeft Rutherford haar vrijheid en vertrouwen, wat ze nodig heeft in een relatie.

LEES OOK. Wie is de nieuwe liefde van Billie Eilish? Artieste meermaals kussend gespot met man, en hij is geen onbekende (+)

©  AFP

Aangeboden door onze partners