Voetbal 1ste provinciale

Dylan Vanhaverbeke nieuwe trainer Sassport Boezinge

Dylan Vanhaverbeke vertrok in september bij Wevelgem, de leider die zondag op bezoek komt in Boezinge. © Bart Vandenbroucke

Twee weken na het vertrek van Angelo Paravizzini heeft Sassport Boezinge een nieuwe trainer: Dylan Vanhaverbeke. Hij start zondag tegen zijn ex-ploeg Wevelgem.

De interim-opdracht van Jonas Vandermarliere als speler-coach is van korte duur geweest, want met Dylan Vanhaverbeke trok Boezinge een opvolger aan voor de vertrokken Angelo Paravizzini. Vandermarliere had direct laten weten dat hij de combinatie speler-trainer niet zag zitten, maar wel wilde depanneren. Hij leidde afgelopen week de trainingen en deed de voorbereiding op Wevelgem. Vandermarliere zal ook de ploeg opstellen, de bespreking en de coaching doen. Hij zal dat normaal als speler doen. De nieuwe T2 Frederik Wydoodt zal op de bank zitten naast de nieuwe trainer Dylan Vanhaverbeke, die zal observeren. Dat zal hij ook doen op de training donderdag en vrijdag.

Vanhaverbeke leidde Wevelgem vorig seizoen naar de titel in tweede provinciale B maar stapte op in september na een conflict met de voorzitter over de opstelling. Nu keert hij dus terug na een onderbreking van twee maanden en hij kijkt zondag meteen zijn ex-ploeg in de ogen. (kv)

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten