Voetbal 3de afdeling VV A KFC Eppegem

Gerrit Lekeu neemt nog even de honneurs waar bij Eppegem: “Als vriend van Sam dacht ik mee op te stappen, maar het enthousiasme van de groep heeft me van gedacht doen veranderen”

©  Kms

Na het vertrek van coach Sam Vermeulen eind vorige week moet Eppegem nog steeds op zoek naar een opvolger. Die is er tot nu toe nog niet zodat assistent Gerrit Lekeu samen met Entonjo Pashaj en Rudy Van Hemelrijck deze week de honneurs waarneemt.

Bart Devaere

In tegenstelling met wat hij vorige week van plan was, blijft Gerrit Lekeu dan toch op post als assistent-coach in Eppegem. “Ik was zeer gevleid door de lokroep van de groep”, vertelt de frituuruitbater op het Mechelse Douaneplein. “Als vriend van Sam dacht ik mee op te stappen, maar dan val je toch in een zwart gat. Ik doe dit graag en ook het enthousiasme van de groep heeft me van gedacht doen veranderen. Samen met de coach van de beloften, Entonjo Pashaj, en Rudy Van Hemelrijck, die ook erg kort bij de groep staat, hebben we deze week de trainingen geleid en de ploeg voor zondag op papier gezet.”

Waar Eppegem vorige week al gehavend aan de partij tegen Rumbeke moest starten, moet het zondag met aanvoerder en topschutter Jorn Rijmenams en Jannes Van Remoortel nog twee extra vaste pionnen missen wegens schorsing. Niels Van Delm keert wel terug uit schorsing. “Je hoort mij geen excuses vooraf zoeken. Ik merkte een erg scherpe groep op training deze week, ik zag heel veel goede wil en er zijn heel wat jongeren die zich extra willen bewijzen. Ik heb dan ook een goed gevoel voor zondag. Het is overigens stilaan van moeten, want anders moet de nieuwe coach aan een haast onmogelijke opdracht beginnen.”

Volgende week witte rook?

Over een opvolger voor Sam Vermeulen is er voorlopig nog geen nieuws. “Er zijn kandidaturen binnengelopen en die worden door Pieter De Wit en het dagelijkse bestuur bekeken. Met enkelen onder hen staat er een gesprek gepland of is dat zelfs al gebeurd. Waarschijnlijk in de loop van volgende week of in het slechtste geval de week erna zal er wel witte rook verschijnen. Ondertussen houden wij met ons drieën de ploeg scherp, want we willen echt wel iets rapen zondag tegen Roeselare-Daisel.”

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten