Elton John speelt laatste concert op Glastonbury: “Geen betere manier om afscheid te nemen”

©  REUTERS

Elton John (75) is al jaren bezig aan zijn afscheidstournee, maar het einde van de rit is in zicht. De Britse zanger speelt komende zomer zijn laatste concert op het festival Glastonbury.

Op de laatste festivaldag, zondag 25 juni, sluit John als headliner de Pyramid Stage af – het iconische hoofdpodium van Glastonbury. “Er is geen passendere manier om afscheid te nemen van mijn Britse fans”, klinkt het. “Het wordt ongelooflijk emotioneel.”

(lees verder onder de foto)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Er werd al even gehint op een extra, allerlaatste datum voor Johns tournee. Fans vermoedden meteen dat het om Glastonbury ging. De afscheidstournee Farewell Yellow Brick Road reist al sinds 2018 de wereld rond. Onlangs speelde hij zijn laatste shows in de VS, in januari trekt hij naar Australië en Nieuw-Zeeland. Daarna volgt een laatste ronde door Europa. Op 27 en 28 mei keert John terug naar het Sportpaleis, nadat hij in 2019 al een Belgisch concert speelde.(dvg)

Aangeboden door onze partners

Lees ook