Na gouden fopspeen en Gucci-schoenen krijgt ‘meest verwende Britse peuter’ dit jaar honderd kerstcadeaus

©  Shutterstock

Een 33-jarige Britse vrouw is al sinds mei geld opzij aan het zetten om haar zoontje met Kerstmis te overladen met geschenken.

wverBron: The Mirror

Kasey Akram uit Sheffield zegt dat ze alleen het beste wil voor Jareem Akram en legt hem in de watten met dure cadeautjes. De peuter van 2 jaar oud kreeg eerder al schoenen van Gucci en een massief gouden fopspeen die zo’n duizend pond kostte. Om hem te wassen vult Kasey de badkuip met melk en honing, schrijft The Mirror.

Dit jaar is de zelfverklaarde voltijdse moeder, die van een uitkering leeft, van plan om maar liefst honderd kerstcadeaus te kopen voor haar zoontje, onder meer merkkledij van Burberry en een reis naar de Canarische Eilanden. Onder de kerstboom vindt de peuter ook een gouden armband , een nieuwe fiets, een robotkat en een dinosaurus van iets minder dan twee meter hoog. Jareem, in Britse media omschreven als de ‘meest verwende peuter’, mag binnenkort ook ponyrijlessen volgen.

“Het zijn geen goedkope spullen, daarom ben ik al een half jaar bezig om ze te verzamelen. In het totaal kosten de geschenken zo’n 2.500 pond, zelf betaal ik duizend pond en de vader neemt de rest voor zijn rekening.” Kasey heeft haar partner buitengezet omdat hij ’s nachts werkte en dit de nachtrust van hun kind verstoorde.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten