Na drie reeksen in Europa steekt ‘De mol’ komend seizoen weer de oceaan over: dit is de nieuwe locatie

Vorig jaar waren het de Canarische Eilanden, dit jaar trekt ‘De mol’ naar de woestijnlandschappen van de Amerikaanse staat Arizona. Dat maakte presentator Gilles De Coster (42) zopas zelf bekend op zijn Instagram-profiel.

Wout Desmytere

De Coster postte een kort filmpje, waarin een bord met neonverlichting vlakbij een ‘Arizona Motel’ belooft. Tot enkele lampen het even laten afweten en alleen de letters ‘m’, ‘o’ en ‘l’ overblijven. Wanneer het bord weer naar behoren functioneert, komt De Coster zelf in beeld gestapt. Dit jaar verwelkomt hij zijn nieuwe ‘beste vrienden’ dus in de Amerikaanse staat.

Sinds de wedergeboorte van De mol in 2016 trokken de makers al de wereld rond. Argentinië, Zuid-Afrika, Mexico, Vietnam maar ook bestemmingen dichter bij huis zoals Duitsland passeerden al de revue. Het elfde seizoen wordt het eerste in drie jaar tijd dat zich buiten Europa zal afspelen.

De nieuwe afleveringen worden, zoals de traditie dat wil, in het voorjaar op de buis verwacht. De exacte startdatum wordt later bekendgemaakt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook