Opvallende BV siert affiche Hexia Cyclocross

©  if

Gullegem -

De tijd dat schaars geklede babes wieleraffiches sierden is ver vervlogen, maar dat wil niet zeggen dat organisaties niet willen opvallen. Ook bij de Hexia Cyclocross in Gullegem proberen ze telkens een opvallende figuur op hun promomateriaal te zetten.

Joerie Dewagenaere

Na Freddy De Vadder en Stephanie Planckaert is het nu de beurt aan Pascal Braeckman, ’s lands bekendste klankman en sidekick van Tom Waes. “Het moest sowieso iemand zijn die matcht met ons evenement. Pascal Braeckman is met zijn volkse en gezellige imago de geknipte persoon”, klinkt het.

De posterboy zal ook op zaterdag 7 januari aanwezig zijn tijdens het gebeuren en zal zelfs als dj het publiek opwarmen. Tijdens het koersfeest zullen er zeven wedstrijden gereden worden – met voor het eerst ook wedstrijden van eerste- en tweedejaars nieuwelingen. De wedstrijd telt dit jaar mee voor de Superprestige.

Niet enkele (toekomstige) toppers kunnen er hun benen testen, op 31 december kunnen liefhebbers het parcours ’s ochtends verkennen. Van 2 tot en met donderdag 5 januari leren 60 kinderen de kneepjes van het vak dankzij Klaas Vantornout en op woensdag 4 januari is er een initiatie voor kinderen van 8 tot 12 jaar.

Alle info via cyclocrossgullegem.be.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten