Vosbergstappers organiseren Warmste Wandeling

Foto ARCHIEF.  ©  Mie De Backer voor Toerisme Provincie Antwerpen

Rumst -

De Vosbergstappers hebben een warm hart. Dat bewijzen ze ook op zondag 11 december via een wandeling waarbij de opbrengst in het kader van De Warmste Week gaat naar Akabe Toetertoe.

De uitgestippelde wandelroute van komende zondag gaat door in een samenwerking van de Vosbergstappers met de sportraad en het gemeentebestuur van Rumst. Inschrijven kan nu al, maar ook ter plaatse bij het vertrek aan de parochiezaal aan de Pastoor Slegersstraat 1. Inschrijven vooraf is mogelijk. Daarvoor bel of mail je best naar de organiserende vereniging.

De afstand van de wandeling kunnen de deelnemers zelf bepalen en ligt tussen 4 en 20 kilometer. De omlopen van 4 en 6 kilometer zijn geschikt voor rolwagens en rollators. De langere afstanden tellen 7, 9, 12 en 20 kilometer. Deelnemen aan de wandeling kan tussen 8 en 15u (met aankomst ten laatste om 17 uur) en kost 3 euro.

©  rr

Ter plaatse kan je ook een hapje eten. Op het menu staan frieten met stoofvlees (of curryworst voor de kinderen) pannenkoeken, koffiekoeken, broodjes enz. De opbrengst gaat naar de plaatselijke scoutsgroep voor kinderen met een beperking Akabe Toetertoe die zijn werking heeft aan de Kloosterstraat 5 in deelgemeente Terhagen. (JW)

0476-45.79.45 luc.baeten@telenet.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten