Dorpshuis van Leest twee weekends open voor Oxfam Cadeaudagen

Oud-tenniskampioene Dominique Monami steekt bij Oxfam Wereldwinkel in Leest geregeld een handje toe. © Oxfam Wereldwinkel Leest

Leest -

Oxfam Wereldwinkel Leest zet de komende twee weekends de deuren van het dorpshuis in Leest (Mechelen) open om haar jaarlijkse Cadeaudagen te organiseren.

“Het dorpshuis wordt dan omgetoverd in een sfeervolle pop-up winkel met eerlijke producten”, zegt Fie Verbruggen van Oxfam-Wereldwinkel Leest. “Elk cadeau uit de wereldwinkel vertelt een eigen verhaal. Het komt van een producent die gespecialiseerd is in zijn of haar vak. Een kleinschalige speler die van Oxfam-Wereldwinkels kansen krijgt, omdat eerlijke handel zorgt voor duurzame ontwikkeling. Bovendien zijn het ook nog heel mooie kerst- en nieuwjaarscadeau’s.” 

Oxfam-Wereldwinkel Leest zet zijn deuren open voor de jaarlijkse Cadeaudagen op zaterdagen 10 en 17 december en zondagen 11 en 18 december. De winkel in het dorpshuis, Ten Moortele 1, is open van 14 tot 18u. Ook op dinsdag 13 december van 9 tot 16u en op woensdag 14 december van 12 tot 17u kunnen geïnteresseerden er nog even binnen springen. (ldn)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten