Marie Verhulst spreekt klare taal over toekomst bij K3

Afgelopen weekend maakte Marie Verhulst heel even deel uit van K3 tijdens de Grote Sinterklaasshow, maar voortaan treedt ze énkel nog met Samson op.

wverBron: Radio 2

Julia en Marthe moeten Hanne, die onlangs beviel van Julien, eventjes missen en kregen daarom de voorbije dagen het gezelschap van Marie Verhulst in het Sportpaleis in Antwerpen. Ze zongen onder meer Waterval. “Ik ken Marthe en Julia goed. Dus het voelde als met vriendinnen op het podium staan. Ik werk soms mee achter de schermen en kende de danspasje al”, zei Marie maandag op Radio 2.

“Wat een eer om tussen jullie te mogen staan”, liet Marie Verhulst weten via Instagram. “Heel veel liefde voor jou, lieve Marie”, reageerde Marthe. “Een eer om jou erbij te hebben. You rock, baby!”, aldus Julia.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Toch is het niet de bedoeling om ook de komende weken met K3 op het podium te staan. “Het zal hierbij blijven”, laat Marie weten. De resterende shows in Nederland worden afgewerkt door Julia, Marthe en ‘K2 zoekt K3’-finaliste Diede. De Nederlandse zal Hanne nog tot eind dit jaar vervangen, bevestigt Jan Pieter Boodts, woordvoerder van Studio 100.

LEES OOK. Na bevalling Hanne (K3): zo maakte ze haar zwangerschap bekend aan Marthe en Julia

Marie maakte eerder deel uit van de jeugdserie ‘Ghost Rockers’ en is sinds 2019 het baasje van Vlaanderens populairste hond Samson. “Ik ben heel erg blij met Samson en treed voortaan enkel nog met Samson op. Vanaf 26 december beginnen wij met onze kerstshows, waar ik erg naar uitkijk. Ik ben eerlijk gezegd wel zenuwachtig. Die kerstshow staat al lang op nummer één van mijn Samson-bucketlist.”

Aangeboden door onze partners