Wat gebeurde er na ‘Down the road’? Nederlandse tv zendt uit wat bij ons enkel online verschijnt

© VRT

Down the road liep eerder deze herfst af. Ondertussen gingen er al 24 mensen met Down op avontuur met Dieter Coppens. Maar hoe is het de deelnemers na hun reis vergaan? Dat kom je te weten in deze afgeleide reeks. Bij ons enkel op VRT MAX, maar vanaf vanavond ook te zien op de Nederlandse televisie.

Tom Vets

Al vijf seizoenen lang gaat Dieter op reis met mensen met Down. Elke keer opnieuw is dat voor ieder van hen een levensveranderende reis, ook voor Dieter. Na al die jaren zijn er 24 deelnemers met een rugzak vol levenservaring, die ze ook in hun verdere dagelijkse leven blijven gebruiken. Hoe kijken ze zelf terug naar de unieke ervaring en hoe staat het met hen in hun dagelijkse leven? Zijn ze zelfstandiger geworden? Heeft deze reis ervoor gezorgd dat ze stappen vooruit hebben gezet?

De oud-deelnemers blikken terug op hun mooiste Down the road-momenten en praten over hoe het vandaag met hen gaat. De onderwerpen zijn divers. Zo gaat de eerste aflevering over alleen wonen, een grote wens van veel deelnemers. Tijdens het programma krijgen ze de kans om hier al eens van te proeven. Maar niet iedereen staat daar even zelfzeker tegenover. Zo bleek bij Maarten in Zuid-Afrika. Ondertussen heeft hij daar grote stappen in gezet. Hij laat, net als Yens en Stijn, aan de groep zien hoe dat in zijn werk gaat.

Na Down the road, NPO3, di om 20.55u

Aangeboden door onze partners

Lees ook