The Weeknd maakte muziek voor nieuwe ‘Avatar’-film

© AP

Over enkele dagen pakt The Weeknd uit met nieuwe muziek. De release is niet toevallig nu gekozen want de nummers hebben immers te maken met de al jaren verwachte Avatarfilm.

Tom Vets

The Weeknd (32), die in 2020 wereldwijd de hit van het jaar scoorde met Blinding Lights, heeft alvast een korte clip van een handvol seconden online gezet als smaakmaker. Je hoort een koor en een waterige letter A komt daarbij tevoorschijn. De stijl van de clip vertoont gelijkenissen met de nieuwe film Avatar: The Way of Water. Meer details over de samenwerking zijn er op dit moment nog niet.

Het Twitteraccount van Avatar: The Way of Water kwam niet veel later met een bericht met de boodschap: “#AvatarTheWayofWater x @theweeknd”. De zanger retweette het bericht. Ondertussen is het wachten bijna voorbij. De film verschijnt op 14 december in de Belgische bioscopen. In de Verenigde Staten komt de film pas twee dagen later uit, op 16 december. The Weeknd ging al eerder een samenwerking aan voor een film. Zo vertolkte de Candees een rol in de Netflix-film Uncut Gems en acteert de artiest in de aankomende HBO-serie The Idol. Van die dramareeks is hij tevens de bedenker.

Aangeboden door onze partners