Lewis Capaldi deelt telefoonnummer om nieuwe single te promoten: “Geef me je geld en je krijgt mijn ziel in ruil”

© Getty Images via AFP

Om zijn nieuwe single te promoten heeft de Schotse zanger Lewis Capaldi (26) zijn contactgegevens gedeeld met zijn miljoenen volgers.

Tom Vets

Daarop ging een flink deel van zijn 5,8 miljoen volgers prompt het nummer bellen dat ze op hun sociale media hadden gelezen. Er volgde tot teleurstelling van velen geen live gesprek met de artiest, wel kregen ze een vooraf opgenomen boodschap te horen: “Hallo, dit is Lewis Capaldi. Ik wil je alvast bedanken voor het luisteren naar mijn nieuwe nummer Pointless”, aldus de stem op het antwoordapparaat. Mensen die inhaakten kregen vervolgens een bericht met daarin een link om zijn nieuwe nummer te downloaden of om een cd te kopen of te downloaden op iTunes of Amazon.

Capaldi had best wel lol met de actie. “Mijn label vraagt een nieuwe nummer één-hit van me en ik weet niet zeker of ik het nog in me heb. Geef me je geld en je krijgt mijn ziel in ruil”, vertelde hij zijn aanhang. Pointless is de opvolger van Forget me, dat de promocampagne voor het nieuwe album moest vlot trekken. De vorige single startte onlangs op de eerste plaats van de Britse hitparade en ook in Vlaanderen deed de single het schitterend. Pointless is een ballade in de stijl van Ed Sheeran.

Aangeboden door onze partners