Na vier jaar mogen we eindelijk weten wie de vriendin is van Robert Pattinson

© AFP

Ze werd vier jaar flink afgeschermd van de media, maar zopas was filmacteur Robert Pattinson (36) er eindelijk klaar voor om zijn vriendin te tonen.

Tom Vets

Het gaat om Suki Waterhouse (30). Ze verschenen voor het eerst samen op de rode loper bij de modeshow van Dior in de Egyptische stad Gizeh. De acteur en het model poseerden terwijl ze ontspannen knuffelden en grapjes maakten. Voor de nieuwste Dior mannenshow droeg Robert Pattinson - die al jaren een van de gezichten van het huis is - een crèmekleurig pak. Suki droeg een dieppaarse licht doorschijnende jurk.

De twee zijn sinds 2018 een koppel. De Hollywoodacteur en Suki zouden ook reeds twee jaar samenwonen in Londen. Maar dat lijkt haast niemand te weten. Ook in interviews praat hij nauwelijks over haar. De acteur, die enkele jaren geleden bij tieners wereldwijd populair werd dankzij de Twilightfilms, vertelde een poosje geleden in een interview dat hij er bewust voor kiest zijn liefdesleven privé te houden. Ook snapt hij niet waarom mensen daar zo geïnteresseerd in zijn. “Als een vreemde je op straat naar je relatie zou vragen dan zou je dat extreem onbeleefd vinden.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners