Voetbal 3de afdeling VV A SV Rumbeke

Robinson Woodruff met SV Rumbeke zwaar onderuit tegen dodelijk efficiënte leider: “Zo snel mogelijk de knop omdraaien”

“Overijse kwam zes keer in onze rechthoek en vijf keer was het raak”, kwam Robinson Woodruff serieus onder de indruk. © Bart Vandenbroucke

RUMBEKE -

Hoezeer SV Rumbeke ook zijn best deed, de jongens van T1 Geert Broeckaert waren zaterdag niet opgewassen tegen een indrukwekkend Overijse: 0-5. “De leiders waren dodelijk efficiënt”, zei Robinson Woodruff.

Fons Vandewynckele

Meteen na de start moest Rumbeke al in de achtervolging. Het was duidelijk dat het niet de leukste avond van de blauwhemden ging worden. De thuisploeg reageerde wel, maar kon weinig gevaar creëren. Dit in tegenstelling met Overijse dat, eenmaal in het bezit van de bal, op zevenmijlslaarzen richting doelman Kenneth Vonck trok.

“Overijse kwam zes keer in onze rechthoek en vijf keer was het raak”, kwam Robinson Woodruff serieus onder de indruk. “Kalken vond ik tot nu toe de beste ploeg van de reeks, maar Overijse is nog een maatje groter. Een ploeg zonder hiaten en bovenal dodelijk efficiënt. 0-5 verliezen tegen de beste ploeg van de reeks is zwaar, maar geen oneer. Vooraf hoopten we een punt thuis te houden, maar na een kwartier wisten we al dat we voor een onmogelijke opdracht stonden. Lang hoeven we bij deze opdoffer niet blijven stil te staan. We moeten zo snel mogelijk de knop omdraaien en ons opladen voor de wedstrijd van zondag bij nummer twee Voorde-Appelterre. Het zal andermaal hard knokken worden om iets van de inzet mee te grabbelen, maar sterker dan Overijse kan ik me de Voorde-Appelterre niet voorstellen.”

“Overijse legde ons een verschroeiend tempo op en was gewoon meer dan een maatje te groot”, pikte Colin Dumoulin in. “Het is niet voor niets dat de leider met 44 doelpunten over de beste aanval van de reeks beschikt. Tegen Voorde-Appelterre en Hamme zouden we er best aan doen voor de winterstop nog enkele punten te sprokkelen, kwestie van met een goed gevoel aan de feestdagen te beginnen.”

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten