‘The holiday’ krijgt toch geen vervolg

Kate Winslet en Cameron Diaz nemen volgend jaar het vervolg op van een culthit onder de kerstfilms. ©  rr

Het nieuws dat de romantische komedie ‘The holiday’ een vervolg krijgt, blijkt niet te kloppen. Regisseur en schrijver Nancy Meyers en Kate Winslet, een van de hoofdrolspelers uit de originele film, ontkennen het bericht.

jvhBron: The Sun

“Zoveel berichten hierover gekregen. Sorry, maar het is niet waar”, reageert Meyers, die de kerstfilm uit 2006 schreef en regisseerde, op Instagram. Winslet zegt tegen het Amerikaanse tijdschrift People dat niemand uit het team van ‘The holiday’ haar heeft benaderd. “Ik zweer met mijn hand op mijn hart dat er nooit over is gesproken.”

In 2006 zagen kijkers hoe Cameron Diaz en Kate Winslet aan huisruil deden, en respectievelijk in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten de liefde vonden bij Jude Law en Jack Black. De film werd een culthit bij fans van kerstfilms.

De Britse tabloid The Sun meldde dinsdag dat ‘The holiday’ een vervolg zou krijgen en dat naast Winslet ook Cameron Diaz, Jude Law en Jack Black weer van de partij zouden zijn. De opnames moesten volgens het blad volgend jaar beginnen.

Cameron Diaz en Jude Law in ‘The holiday’ ©  BELGAIMAGE

Aangeboden door onze partners

Lees ook