Nederlandse man ligt twee maanden dood in huis: ontdekt door zwerm vliegen op raam

©  Politie Alkmaar

Een wijkagent in het Nederlandse Alkmaar heeft maandag een man dood gevonden in zijn huis. De man zou twee maanden geleden al overleden zijn, zijn dood werd ontdekt door de met vliegen bezaaide ramen van zijn woning.

jvhBron: De Telegraaf

De politie was voor het weekend al gealarmeerd door omwonenden, klinkt het op Twitter. Die melding werd echter niet met spoed behandeld, omdat de man regelmatig zonder iets te zeggen een maand naar het buitenland vertrok.

“Maar toch had ik er geen goed gevoel bij”, aldus de wijkagent, die daarom maandag terugkeerde naar de woning. “Alles zag er precies zo uit als voor het weekend, en de buren hadden niemand meer gehoord of gezien. Daarop brak ik de poort die toegang gaf tot de tuin open. Toen ik het achterraam zag, wist ik genoeg.”

Het raam was namelijk bezaaid met dikke vliegen, blijkt ook uit een video. De politie benadrukt dat de beelden niet online geplaatst werden om te shockeren, maar om te informeren. Als mensen in hun wijk een dergelijk raam zien, bel dan de politie, luidt de oproep.

Hoe de bewoner is overleden, is onbekend.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten