Actrice Anne Heche had cocaïne (maar geen alcohol) in haar bloed op moment van fatale crash: “Geen bewijs dat ze niet in staat was om te rijden”

Anne Heche ©  ISOPIX

Anne Heche had meerdere drugs in haar bloed op het moment van de crash met haar wagen die haar het leven kostte. Dat blijkt uit de autopsie van de Amerikaanse actrice.

jvhBron: The Sun

Bij de autopsie werden naar verluidt sporen van cocaïne en fentanyl gevonden in het lichaam van de 53-jarige Heche. De fentanyl zou echter zijn toegediend als pijnstiller in het ziekenhuis waar de actrice naartoe werd gebracht na haar crash.

Alcohol werd tijdens de autopsie niet aangetroffen. Op beelden van net voor de crash was een fles te zien in haar wagen. Volgens de lijkschouwer is er geen bewijs dat Heche niet in staat was om te rijden op het moment van de crash.

Heche reed in augustus aan hoge snelheid in op een woning in Los Angeles. Ze overleed na een week in coma aan de gevolgen van rookinhalering en brandwonden.

LEES OOK. Anne Heche overleden: portret van actrice die tot haar grote frustratie niet bekend werd door haar filmrollen (+)

Aangeboden door onze partners

Lees ook