Tiktokster deelt hoe haar dochter verlanglijst voor Kerstmis presenteert via Powerpoint, maar dat stuit op kritiek

Tiktokster deelt hoe haar dochter verlanglijst voor Kerstmis presenteert via Powerpoint, maar dat stuit op kritiek © Tiktok

Tiktokster Krystiana kreeg wat kritiek te verduren nadat ze deze video postte op sociale media. Haar dochter Ava (12) toonde via een Powerpoint-presentatie wat er op haar verlanglijst stond voor Kerstmis. Het bleek een zeer prijzig overzicht, wat bij vele kijkers een discussie op gang bracht over de ware betekenis achter Kerstmis.

Bron: Daily Mail

“Dit is de slide waar ik wil dat papa even wegkijkt”, zei de tiener tijdens de presentatie. De beelden maken snel duidelijk waarom: op haar verlanglijst staan onder meer een iPhone 13, een Apple Watch, AirPods en drie flessen parfum uit de collectie van Ariana Grande. Verder in de lijst bevinden zich ook minder dure zaken, zoals Doritos en Oreo-koekjes.

De reacties onder de video zijn verdeeld. “Dat zijn zaken ter waarde van vijf kerstfeesten”, klinkt het onder meer bij kijkers, die zich frustreren aan de commercialisatie van de feestdag. Anderen loven de tiener dan weer voor het vele werk dat ze in de presentatie heeft gestoken: “Op een dag zal ze een CEO worden.” De video werd op Tiktok al meer dan vijftien miljoen keer bekeken.

bekijk ook

Hond met meer dan 4,5 miljoen fans op Tiktok is overleden: “Noodle stierf in de armen van zijn baasje”

Tiktokster (23) verkent verlaten hotel waar alles onaangeroerd is gebleven: “Alsof er net nog mensen rondliepen”

Tiktokster moet kookvideo helemaal opnieuw maken door één cruciale fout

(kmlo)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten