Stormloop voor nieuwe Jumbo in Sint-Truiden

© Jozef Croughs

SINT-TRUIDEN -

Ruim 400 klanten stonden woensdagmorgen aan te schuiven om als eerste de nieuwe supermarkt Jumbo, in Sint-Truiden te bezoeken. Jumbo Sint-Truiden is de zevende supermarkt in Limburg.

De gloednieuwe winkel aan de Luikersteenweg in Sint-Truiden heeft een totaaloppervlakte van zo’n 1700 vierkante meter, waarop het gevarieerde assortiment helemaal tot haar recht komt. In de nieuwe winkel gaat een enthousiast team van 50 werknemers aan de slag, dat klanten warm zal verwelkomen. “We zijn enorm verheugd met het resultaat”, stellen Jean-Jacques Schols en Helena Giets, zelfstandige uitbaters van Jumbo Sint-Truiden.

Bij Jumbo Sint-Truiden krijgen de klanten een totaalbeleving aangeboden. Dagelijks worden in de winkel verse en smaakvolle producten aangeboden. Van verse traiteurmaaltijden en vers bereide pizza’s tot gebraden kip en belegde broodjes. Daarnaast is er het breed scala van heerlijke en gezonde maaltijden. Belgische producten zijn ruim vertegenwoordigd in het assortiment. “Dat sluit immers aan bij ons. Wij willen onze passie voor lekker én gezond eten delen met de inwoners van Sint-Truiden. Ook hier gaan we immers voor 100% tevreden klanten”, zo stelt Peter Isaac, managing director van Jumbo België. De winkel in Sint-Truiden zal elke maandag van 13.00 tot 20.00 uur geopend zijn, van dinsdag tot zaterdag van 8.00 tot 20.00 uur en zondag tussen 8.00 en 12.00 uur. (jcr)

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten