Margot Robbie improviseerde filmscène om met Brad Pitt te zoenen

Margot Robbie zette alles op alles om een intiem moment te mogen beleven met haar tegenspeler Brad Pitt. De actrice geeft in een interview met E! toe dat ze ‘Babylon’-regisseur Damien Chazelle had overtuigd om haar personage met die van Brad Pitt te laten zoenen in hun aankomende film.

wverBron: De Telegraaf

“Dat stond niet in het script”, zegt Margot Robbie. “Maar ik dacht: ‘Wanneer krijg ik anders de kans om Brad Pitt te zoenen? Ik ga er gewoon voor!’”

De ‘Wolf of Wall Street’-actrice probeerde de regisseur er heilig van te overtuigen dat het nu eenmaal beter was voor het resultaat van de film. “Ik zei: ‘Damien, ik denk dat Nellie gewoon naar boven zou gaan en met Jack zou moeten zoenen”, aldus Robbie. “En Damien had zoiets van: ‘Ze kan - wacht, wacht even. Je wilt gewoon Brad Pitt kussen.’ En ik had zoiets van: ‘Oh, klaag mij maar aan. Deze kans krijg ik anders nooit meer.’”

Margot Robbie was aangenaam verrast toen Chazelle zich realiseerde dat het intieme moment tussen de personages echt werkte voor de scène. “Dat was geweldig. Hij had zoiets van: ‘Nee, doe het nog een keer. Dat werkt echt.’”

Margot Robbie en Brad Pitt tijdens de uitreiking van de Oscars in 2020. ©  ISOPIX

Aangeboden door onze partners

Lees ook