Overnachten tijdelijk mogelijk in een echt hobbithuisje uit ‘The lord of the rings’, en het is goedkoop

Altijd al eens willen logeren op een bijzondere plek die je kent van The Lord of the Rings triologie? Weldra is het mogelijk. Maar wel slechts tijdelijk.

Tom Vets

De iconische huisjes die te bewonderen waren in The Hobbit en de trilogie Lord of the Rings, worden kortelings aangeboden via Airbnb. Je moet er wel voor naar de andere kant van de wereld. De woningen bevinden zich in Nieuw-Zeeland en kosten slechts zes euro per nacht.

Na de opnames van de films is de set van het dorp van de Hobbits gewoon blijven staan. Sindsdien kan je de site bezoeken. Al van in het begin kwam de vraag of logement ook mogelijk was. Vanaf dinsdag 13 december is het dus effectief mogelijk om te reserveren via Airbnb. In maart worden drie aparte verblijven beschikbaar gesteld, elk voor twee nachten en maximaal vier gasten per verblijf. Daarna is het weer afgelopen met logeren op deze bijzondere plek. Wie er gaat logeren, krijgt van de eigenaar ook een rondleiding en mag uitgebreid tafelen in The Green Dragon, het pension uit de films.

Aangeboden door onze partners