Gucci en Dickies brengen samen opvallende collectie uit

©  Gucci

Van een opvallende samenwerking gesproken! Gucci en Dickies, vooral bekend om zijn functionele werkkledij, sloegen de handen in elkaar en ontwierpen samen een duizelingwekkende collectie.

Lien LammensBron: Gucci

Als we zeggen duizelingwekkend, dan hebben we niet overdreven. De doorgaans vrij eenvoudige werkkleding van Dickies, die met de samenwerking zijn honderdste verjaardag viert, werd opgesmukt met honderden kristallen en studs.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

En dat heeft natuurlijk zo zijn prijs. Voor de ‘874 pants’, een comfortabele broek die al sinds het begin het paradepaardje vormt van Dickies, betaal je nu zo’n 4.990 euro. Het bijhorende Eisenhower-jasje voegt nog 5.610 euro aan de rekening toe. Het voordeel? Niet alleen ben je dan in het bezit van een unieke set werkkleding, na het werk kan je zonder omkleden het nachtleven induiken.

LEES OOK:

De collectie Gucci Vault x Dickies wordt te koop aangeboden op de website van Gucci Vault, het laatste nieuwe digitale platform van het Italiaanse modehuis.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten